Project Description

Rima

Vila-seca

Renovació i ampliació de la cuina i redisseny del safareig

Repte

Transformar la cuina en un espai més acollidor, lluminós i de línies pures

Solució

Es renova la cuina completament i s’amplia cap a la galeria, alhora que es redissenya el safareig i la zona de rentat. Es trïen materials neutres i colors clars per donar una sensació d’amplitud i s’afegeixen elements de disseny, com és la zona de barra i la seva il·luminació.

Una de les peces principals és la porta d’accés a la cuina, íntegrament de vidre sense perfileria, amb la qual aconseguim donar llum a la zona d’accés a l’habitatge i també crear la sensació de que és una cuina oberta als altres espais de la llar.

Aquest projecte també inclou el disseny de la zona de rentat, ubicada al costat de la cuina. Amb un pressupost mínim, es crea un espai més útil, amb una zona d’estar amb televisió,  zona de rentat i  emmagatzematge ocult.

Per últim, es crea al despatx un espai molt més lleuger i dinàmic, amb una zona de treball i un racó de lectura amb un sofà llit, essent també l’estança  una habitació per a convidats.

Tota aquesta decoració es va realitzar amb mobiliari de botigues online on es poden trobar moltes solucions a un baix cost. En aquest cas Ikea, Leroy, Sklum i Maisone du Monde. El canvi és realment sorprenent.

Altres projectes: