Project Description

Ione

Salou

Reforma de cuina i banys

Repte

Obertura de la cuina cap a la resta d’habitatge sense renunciar a la separació d’espais i reforma completa de dos banys.

Solució

Es va substituir la paret entre el passadís i el rebedor per un tancament de vidre i ferro lacat en negre, el qual crea un punt de disseny a la zona de circulació de l’habitatge.

La cuina es reforma completament. Es renoven els mobles i taulells amb colors més clars i s’afegeix la fusta per donar més calidesa a tot l’espai. Amb el conjunt d’acabats de tots els materials es busca l’estètica de materials naturals i purs, com són la fusta, el ciment o el morter de guix. Per guanyar una gran zona d’emmagatzematge s’integra un mòdul decoratiu il·luminat.

El projecte també inclou la reforma dels dos banys de l’habitatge. El bany comú es va ubicar la zona de rentat, amb una reducció de l’espai ocupat per la dutxa i la instal·lació d’un armari on s’integren rentadora i assecadora.

El segon bany reformat és el de la suite, el qual es va distribuir en tres zones: una zona d’emmagatzematge on ubicar l’acumulador de l’habitatge, el qual es trobava inicialment a la cuina; una segona zona amb el rentamans on destaca un gran mirall amb dues llums decoratives, i per últim, l’espai de la dutxa. 

Tota la decoració està executada amb acabats neutres per aconseguir un  ambient sofisticat amb elements puntuals de color negre, com són el mirall, les llums o les aixetes.  

Altres projectes: