Project Description

Judit

Reus

Reforma integral

Repte

Renovació estètica i redisseny de l’espai de dia d’un habitatge format per 3 plantes per guanyar llum a totes les estances: cuina, sala-menjador, rebedor i escala.

Solució

Unificar l’espai i separ zones mitjançant diferents peces de mobiliari per aconseguir un espai molt lluminós.

La cuina és la protagonista d’aquest projecte. Ubicada a la zona amb més llum natural, hem apostat per un mobiliari gris fosc i taulell porcellànic imitació fusta. Al centre s’ubica una gran illa i al costat de la balconera, una petita taula per crear un racó on gaudir de la llum natural d’aquest espai.

A les escales, modernitzem la seva estètica amb la instal·lació d’un entramat de fusta de roure massís que fa de barana i separa l’espai de dia de la circulació entre plantes.

La zona del rebedor la separem de la resta de l’espai amb un tancament de ferro lacat i vidre per donar intimitat.

El protagonisme del menjador se l’emporta la llibreria/vitrina feta a mida, amb il·luminació interior, on s’ubiquen objectes artesans i llibres antics. A sobre de la taula trobem un element molt especial, la llum penjant Button, dissenyada per Francesc Rifé.

A la sala d’estar es busca la calidesa, incloent una petita llar de foc acompanyada de sofàs, butaca i taules auxiliars en colors neutres i de disseny molt lleuger. El moble a mida de la televisió i la catifa amb color més fosc permeten crear un accent unificat a la resta de cuina i sala menjador.

El bany de cortesia de la planta baixa el reformem completament per donar-li amplitud, amb una modificació de l’accés i més simplicitat, amb elements amb fustes naturals i un gran mirall.

Altres projectes: