Ivan Muñoz, arquitecte tècnic
Arquitectura tècnica a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Sóc 100% tarragoní, tot i que visc a la Riera de Gaià des de fa poc. La meva principal passió, l’arquitectura tècnica, el vaig descobrir molt jove gairebé per casualitat. I m’encanta. I per a mí és fascinant poder viure d’una feina que t’apassiona.

El meu temps lliure és per la família. Tant la parella com el meu fill són els dos pilars fonamentals de la meva vida. Un tercer pilar és l’afició que tinc per sortir a córrer per la muntanya de nit. És una activitat que m’omple molt però, alhora, fa que m’enfronti a les meves pors interiors, fet que provoca que després de cada cursa sigui més fort, física i mentalment.

Quan vaig acabar els meus estudis vaig començar a exercir com a freelance, fins que l’any 2017 la Núria Sánchez i jo ens endinsem en el projecte conjunt de Lefitec, del qual estem molt orgullosos.

L’equip que tenim i les ganes de seguir creixent ens ho han posat molt fàcil per arrencar aquest nou projecte d’interiorisme i decoració a través d’Auria Interiors.

Núria Sánchez, arquitecta técnica especialitzada en interiorisme

Arquitectura Tècnica, especialitat Interiorisme a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).Postgrau en Construction Management. Tècnica acreditada en Plans d’Autoprotecció.

Tarragonina d’ànima i cor però amb residència a Salou. La meva passió per l’arquitectura i l’interiorisme ve de petita. Amb un pare delineant, els plànols han estat sempre presents a casa meva i els meus records són de llargues estones pintant, dibuixant i construint. Aquest joc es va anar convertint en una realitat quan em vaig formar en diferents àmbits del món de l’arquitectura.

També m’encanta la fotografia i captar moments a través de retrats i desconecto viatjant, ja que em permet conèixer racons i cultures diferents. Des de fa uns anys, a més, ho faig amb la casa a sobre, amb una caravana per viure una autèntica aventura en família.

Després de treballar a diferents empreses de la construcció i arquitectura, vaig decidir crear els meus propis projectes a l’empresa familiar S2PROJECTES. L’any 2017 ens unim amb l’Ivan i neix Lefitec Projectes, on aconseguim donar un servei integral i, el 2021, el projecte es completa amb els serveis de decoració i interiorisme a Auria Interiors.

Esther Artigas, delineant

Cicle Superior de Desenvolupament i Aplicació de Projectes de Construcció (delineant)

Nascuda a Sant Vicenç dels Horts (Barcelona), visc a Salou des de fa 15 anys. A casa sempre he estat envoltada de plànols i gairebé cada dissabte tenia un ritual amb el meu pare, constructor, i anàvem a visitar les obres. A mí m’encantava i per això em vaig formar com a delineant.

El meu pare em va aportar la meva passió pel món de la construcció i la meva mare, l’afició per la costura i el crochet. Fer patrons, tallar, cosir em permet desconnectar i crear peces handmade on abocar tota la meva creativitat.

Tot i tenir experiència com a delineant, vaig estar alguns anys sense exercir. Conèixer la Núria i l’Ivan va suposar tot un canvi, ja que vaig recuperar la meva professió per tornar a fer de delineant.

Marta López, interiorista

Diplomatura en Disseny d’Interiors a l’Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques.

Vaig néixer a Barcelona però l’encant de Tarragona em va seduir fa 4 anys. Em vaig passar mitja infància dibuixant i fent manualitats i tenia molt clar que m’havia de dedicar al disseny o a la faràndula (sort que vaig apostar pel primer). A l’Escola de Disseny vaig passar-me 10 anys envoltada de pintors, escultors i arquitectes i vaig desenvolupar tota la meva vessant creativa. Sóc una friki de Pinterest, de la literatura fantàstica i dels gats.

He treballat com a delineant, interiorista i dissenyadora gràfica en diverses empreses i projectes. Auria Interiors m’ha obert les portes per poder desenvolupar la meva professió (i passió) pel món de la decoració i l’interiorisme, tasques que combino amb la creació de contingut a xarxes socials.

Núria Evelin Raschi, administració

Grau Superior en Gestió i Administració d’Empreses. Analista en Recursos Humans. Analista en sistemes en computació, administració de sistemes informàtics en xarxa

Tinc el privilegi de viure a la ciutat de Tarragona des que vaig arribar de la meva Còrdova natal, a l’Argentina, el 2017.

La meva carrera professional sempre ha estat lligada a l’administració empresarial en diferents sectors i, des de fa un parell d’anys, en el sector de la construcció i la rehabilitació.

És un món que jo desconeixia però em fascina veure la capacitat dels meus companys de dissenyar espais càlids i acollidors segons les necessitats del client. I és que, “qui té màgia, no necessita trucs”.

M’apassiona viatjar perquè implica conèixer persones, cultures i gastronomies. No conec la sensació d’avorriment, sempre estic molt activa descobrint coses noves, amb somnis, il·lusions i molts reptes.